Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon som förmodligen existerar någonstans

rösterna i
mitt huvud tystnar
för en sekund när du kommer in
hinner tänka att jag ser ut som
en fisk
innan min gapande mun smäller
igen
du säger

hej

mina öron lyssnar vidöppna till
något fantastiskt som
måste vara din röst
jag säger

hej

men det låter inte
lika fint i min mun som
i din
jag är hungrig så jag
tar en tugga av min
nagel
din blick ler åt
mig
jag tar tusen foton
med ögonen
finns du hinner jag
tänka innan du
sätter dig nära mig
allt är fint för
ett evighetslångt ögonblick




Fri vers (Fri form) av Fjäderlös
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-13 17:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat i intressant format!
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderlös
Fjäderlös