Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina tårar

Jag har tårar av eld
Jag har tårar av salt
Jag har tårar av diamant

Mina tårar är mitt liv
De beskriver allt som finns inuti

Elden är smärtan
Saltet är stressen som lättar
Diamanten är glädjen som rusar

Tårar som är vatten
Är en röst som talar

Utan mina tårar
Skulle jag trasas sönder
Jag behöver dem för att kunna andas




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-13 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94