Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag antar att det jag upplever är ensamhet

rädslan
skärande vass som
ett rakblad i
hjärtat

för allting är så litet om
man jämför

jag vågar inte skriva mer för
tankarna drar mig ner i
ett hål av slingrande demoner som
kanske aldrig släpper taget

bygger muren varje dag
blir aldrig klar
för demonerna får bättre vapen och
snart kan de ta sig in

jag hoppas du förstår

/kanin




Fri vers (Fri form) av Fjäderlös
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-13 21:41



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande text om en ung människas tankar om livet,dess mödor och rädslor.
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderlös
Fjäderlös