Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite vårbludder


Sluter ögonen,
Månens klara gnista,
glimmar överväldigande,
i det kolsvarta infernot.

Vaknar till,
vårens ljuva ljushet.




Fri vers av Veronica Eriksson Blok
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-03-30 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok