Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offret gör ett val

Jag gömmer mig,
under bordet.
Du letar efter mig,
men snubblar förbi.
Du är full,
och jag funderar.
Det är bättre,
när det värsta är över,
så jag slipper vänta.
Jag kryper fram.





Fri vers av Lehva VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-07-14 22:59



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Oj, vrider om i magen!
2014-09-12

  Bengt VIP
Hemskt!
2014-07-21

  genni VIP
Precis så kan det vara! Du skriver väldigt bra och dina rader gör att andra människor känner sig mindre ensamma, tack!
2014-07-17

  Angel of love
Avsky och sorg sprider sig inom en när man läser.
2014-07-16

  Marita Ohlquist VIP
Framkallar rysningar av obehag!
2014-07-15

  WyS VIP
Mardrömsbild!
2014-07-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslan svider i både kropp och själ! Och minnen marscherar!
2014-07-15

    ej medlem längre
Starkt. Känner igen.
2014-07-15

  Connie
Oj den du! Det går kalla kårar!
2014-07-14

  Annie b'larsson VIP
Fruktansvärt bra!
2014-07-14

  Maria Natasja
fan, en känsla jag känner igen....
Bra skrivet!
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP