Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt påminner om dig

Jag har förlorat allt.
Om vinden kunde viska ditt namn igen, så skulle jag lyssna.
Det blåser i trädtopparna men
Du är inte här.

Det porlar i bäcken
Men du är inte i vattnet.
Våren var välkommen men du hade sagt adjö
innan min födelsedag.
Jag har förlorat allt.

Det känns fortfarande overkligt
att du är borta.
Tiden är här men varje ögonblick saknas du.
Tiden är en kniv som skär i mitt hjärta.
Jag har förlorat allt men vunnit Guds rike.






Fri vers av snej
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-15 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej