Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen slocknar kanske inte nu men sen

känslan av
flyende barndom
sekunderna som varar nästan
för evigt
innan steget ut i
det oåterkalleliga

känslan av
fartvinden i håret
när varje dag kan vara den sista

längta efter förändring
är något vi gör mest
hela tiden
men vem kan säga vilken dag
håret skiftade till grått

och tusen miljarder
månvarv senare
vem minns dig då?





Fri vers (Fri form) av Fjäderlös
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-15 17:03



Bookmark and Share


    J. Herward
Dina texter gör mig lite smått nostalgisk. Underbar läsning!
2014-08-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver så tänkvärt och moget!
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderlös
Fjäderlös