Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Möten


I blåbärsskogen blev jag vacker....

Stövlarna på och med måttet i handen
gick jag ut i skogen med siktet
inställt på stora blå.

Blåbärskaka

Med lite myggsurr och en sval
kvällsbris i håret fylldes mitt
kärl snabbt.

Kände mig nöjd
när jag kom fram
till skogsvägen.
Helt oväntad kom en
man springande
och korsade min väg.

Hej!

Han stannade till....

Han bor en bit bort
men det är flera år
sen vi stötte på varandra.

-Vet du när vi gick på gymnasiet
i Ludvika var du
en av ...tre,
han räknade upp namnen...
som jag drömde om.

Tyckte att du var så vacker,
sa han och tittade mig i ögonen.

Hm, synd att han inte sa det då
så kanske jag hade haft en
bättre självbild.

Plötsligt pratade det i fickan ,
han tog upp mobilen, samtalet
var över.
Träningscoachen sa
att han måste springa vidare.

Du är fortfarande vacker
sa han och gav mig en
"high five"!

Jag gick och log för mig själv
hela vägen hem!








Övriga genrer av WyS VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-15 20:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert under människors möten, ja !
2015-06-25

  själensfrihet
Så fint.
2014-07-26

    ej medlem längre
En glimt ur livet - underbar text!
2014-07-17

  Connie
Wow, vilken kanontext!
2014-07-16

  Lars Hedlin
Underbart i värme och känsla!
2014-07-16

  Lehva VIP
Vilket underbart möte:-). Och vilken glädje i din blåbärsjakt.
2014-07-16

  Linda CH VIP
Vilken skön story!
2014-07-15

  Peter Stjerngrim VIP
Du fångar ögonblicken på ett sätt som ger mig som läsare möjlighet att föreställa mig skeendet i sig men också själva miljön omkring ...
2014-07-15

  Mangal VIP
Läsning som gör mig leende.
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP