Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts rädsla


Du är förälskad.
Jag var för "älskad".
Närma dig varsamt.
Jag vill våga.
Bara med dig.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-07-16 11:53



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Ömt och försiktigt, om det här som handlar om kärlek.
2014-10-11

  KattenKin VIP
Känns igen.
2014-09-12

  Maj-Lis VIP
Full av kärlek
2014-08-18

    ej medlem längre
Oj! Vad mycket som sägs mellan raderna här.. Läckert!
2014-07-28

  Connie
En liten text, men full av längtan och kärlek!
2014-07-16

  bittemi VIP
Sårbar längtan. Vackert skrivet . För "älskad " får mej att associera till kvävande "kärlek"
2014-07-16

    ej medlem längre
'Närma dig varsamt..
Betydelsefulla ord.
2014-07-16

    ej medlem längre
Nakna bedjande ord. Du berör. Alltid.
2014-07-16

  Marita Ohlquist VIP
Texten är livsbejakande.
Att försöka igen trots dåliga erfarenheter.
2014-07-16

  Annie b'larsson VIP
Det är sant..man kan va för "älskad". Då handlar det om nåt annat. Man får inte hålla den lilla fågeln så hårt, den måste få flyga.

Vilken fin liten stor dikt, full av kärlek o längtan.
2014-07-16

  Kulkub
Balansgång det där...
2014-07-16

  Anya VIP
Håller med tidigare talare, bra mening att vara "för älskad". Det får mig att börja tänka.
2014-07-16

    ej medlem längre


" Jag var för " älskad "

en strof som berör väldigt
2014-07-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Är man bränd, närmar man sig elden med försiktiga steg! Sanna ord i få rader!
2014-07-16

  Angel of love
Att våga är att vinna ibland.
2014-07-16

  WyS VIP
Varsamt kärleksfullt!
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP