Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Renfanans tid...



Solen tog semester i dag

Renfanan vikarierade med den äran

Följde sin snitslade bana

längs allfarvägen

likt solstrålebarn

som smitit hemifrån.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-07-16 12:52



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Vackert och humoristiskt!
2014-08-25

    ej medlem längre
Vackra bilder ger du med din text!
2014-07-21

  L Patrik W Johansson VIP
allfarväg liksom ifjor mm är ju såna där fina gamla ord

Be well,
LPWJ
2014-07-17

  Popangelov VIP
Mycket snyggt och vackert formulerat.
2014-07-16

  Lärling
Vackert!
2014-07-16

  anits VIP
Så fint målar du dina ord till en mycket vacker tavla, som jag som läser kan se.
2014-07-16

  Marita Ohlquist VIP
Din fina text bygger upp en bild.
Tack för den.

2014-07-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Sommar i fina bilder målar din penna!
2014-07-16

  Nanna X
solstrålebarn

som smitit hemifrån

vilken fin bild!
2014-07-16

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert om en bit vacker natur...
det är inte bara maskrosen som är en liten gul sol...härligt...
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP