Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten av intolerans (2014)


Ni tror ni föder rebeller
men det enda som föds
är sårade hjärtan..
i en vedervärdig dimma

kom då, kryp upp och hata
det är ju så rent det blir
i er värld av det lilla
där ni blir alltid kvar..




Fri vers av Järnkatten
Läst 161 gånger
Publicerad 2014-07-16 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten