Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min senast släppta låt.


i söderorts ruiner

Livsstilen skiljer sig från erat lilla sagoland
Jag växte upp i södra djungeln där vägen va brant
En vanlig ghettounge van vid att inga parra fanns
Redan i unga år lärde man sig o vara man
Zipbägs jara ocb och askfat
Gåspassande rotation i raskfart
Fastna tidigt i skuggan man fick en snabbstart
Tuggare chillar centrum där
Man lärde Sig va lax va
Underjord en ständig tro, på våran Gud
Sanna ord en täljebo, de våran tur
Passa micken låt mig greppa den o spåra ur
Hela svearike duckar När dom hör mig nu
Uppe på scen eller gl kickar en fet
Nivet hur de e Vicke v har grejer på g
De ba vänta o se, e full av ambition
Linje 36 zon c min destination



Skamlösa rader smutsiga fasader
Testa mina skor de blir inga vackra promenader
se mig mecka fet i din port med hemmalaget
kalla mig cornelis spotta ghettobarn ballader
lämnar sjungandet till den som sjunga kan
men när de gäller spotta bars jag lägger hundra bam
ser aina på centralen hur dom muddrar fram
ducka dom fint hade flax o då undrar man flummar han?
ingen såg ingen hörde,
orten gud glömde vem hör våra bönerä
här vi växt upp utan tur o fyrklöver
kann igen koden vi kör med på söder
guld eller silver ,tala eller tiga
sanningen e gömd o begravd under ytan
151 stämplad kompassen hittar hem
nu vet ni va ni svarar när dom alla frågar vem




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-17 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP