Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vatten

blåa hav
gigantiska fantastiska oceaner
bottenlösa djup
i mörka havsskuggor
långt ner på botten
bortom allt liv
bortom allt ljus
simmar jag runt
en demon i en djuphavsgrav
kom inte hit
det var ett misstag
lika stort som Atlanten



















































Fri vers (Fri form) av Fjäderlös
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-17 22:38



Bookmark and Share


  Ankan_Anki
Mycket bra!
2014-07-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver fantastiskt bra, min vän!
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderlös
Fjäderlös