Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På marknad


Det är marknad i stan
Mycket folk
Trängsel
Tittar på varor



Du

Mina ögon irrar
Jag tappar andan
Vi hejar
och går förbi varandra

Tårar stiger i mina ögon
och
andas andas andas
inte gråta
här
nu

Går det aldrig över




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-18 18:24



Bookmark and Share


  Rise Little One
Minnen finns alltid kvar men man går vidare på något sätt.
2014-07-18

  Maj-Lis VIP
Bra...dt finns de som aldrig går över...och de är tungt
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP