Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattsblomma

Plockade blommor till dig inatt, hoppas du ser dom innan du går till jobbet
Hade plockat stjärnorna till dig, är tyvärr inte tillräckligt lång

Älskar dig mer än jag kan förklara, är inte alltid så bra på att visa det
Jag vet att vi har en lite knut på tråden just nu, men vi löser det

Hoppas du uppskattar mina blommar, fast dom är plockade vid midnatt
Hade hämtat jorden kärna till dig, kan tyvärr inte köra grävmaskin

Älskar dig sen vår första stund tillsammans
Gör allt jag kan för att du ska må bra

Vet att du inte gillar att jag går iväg på natten, denna gången var ett måste för att hinna innan du vaknar

Mina blommor kanske ser fjuttiga ut, dessa blommor plockade vid midnatt
Är bara en liten symbol av hur mycket jag älskar dig

Älskade dig då, älskar dig nu, kommer älska dig långt efter att kronbladen fallit




Fri vers av byggpoeten
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-19 00:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin!
2014-07-23

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-07-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en vacker kärleksförklaring...
hoppas den mottogs väl...
2014-07-19

    ej medlem längre
Underbart fint skrivet!
2014-07-19

  Angel of love
Wow vilken otrolig kärleksförklaring, jag hoppas hon läser dina texter.
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten