Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moneypulativ marknadsförförelse

Jag fattig aningslös människa går lätt i den moneypulativa fällan, den som marknadsförföraren har gillrat för att kränga prylar, med hjälp av Nobelpristagaren i ekonomi. Hans teori går ut på att en människa hatar att förlora, vill vara duktig och rationell. Man lockas att köpa tre stycken av en vara, fast man kanske bara behöver en. För om man köper tre så får man den tredje för bara en mindre del av vad en kostar. Overthinking leeds to Overbuying! Let it go! Go out of it!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-20 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP