Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är avunden

Det är avunden
som leder oss direkt
ner i avgrunden
Tilliten hamnar
längst ner i skiten




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-16 16:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den kändes ända ut i viken, läs och känn dig lik en, som söker leva som den lär, men kanske mest orsakar besvär, för envar människa i livet, en väl jäser av själva klivet...
2023-10-19

  soligajag_1 VIP
Verkligen sanna ord!!

Dagens samhälle. Usch och Tvi !!
2023-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP