Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt namn

Du har fått mitt namn att gnaga på

så att du inte ska sätta tänderna i dig själv




Fri vers av Connie
Läst 922 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-08-09 00:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbar reflektion finurlig så det förslår! Underbara människa! Ha ha ha
2016-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
Det var trevligt...tack så mycket...:-)))
2014-08-11

  Lars Hedlin
Helt rätt så!
2014-08-10

  Valter Örn VIP
Bulls Eye Connie! Det finns egotrippade människor som gnager på sina undergivna äkta hälfter och de tar inte tag i sina egna problem och ser kanske inte ens att de har problem!

2014-08-09

  Ingrid Trolle
Mycket bra Connie!
Det finn för många
som kastar över
allt ansvar på andra.
Det är aldrig culpa mia<
"mitt fel". Det är nästan
alltid "ditt fel". Bra samman-
fattning Connie!!!
2014-08-09

  Lehva VIP
Bravo...dom är många. Som gnager på andra men som borde jobba med sig själva. .
2014-08-09

  Petter Wingren
Den var djup i sin lätta dräkt. Min tolkning: du la över all skuld på mig (Connie) för att slippa ta ditt eget ansvar.
2014-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie