Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUNGRY EYES

Du

i solglitter

omfamnad

av havets

 svalka

 

ser

mina ögon

hungrigt

begära

att lägra dig

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-20 18:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tjusigt!
2014-07-21

  Lars Hedlin
Underbart och fint i längtan!
2014-07-21

  Petter Wingren
Mustigt, fräscht
2014-07-21

  Lehva VIP
Härligt:-)
2014-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Sommar på stranden.
Svalka och hetta!

2014-07-20

    ej medlem längre
Mmm yes va härlig!
2014-07-20

  M M Mannheim VIP
Du får lägra mig om du hittar mitt läger!
2014-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP