Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordskalv

 

Dina fingertoppar

smeker sprickor

i

mitt skal

~




Fri vers av ia VIP
Läst 1080 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-30 13:44



Bookmark and Share


  Rublev
Underbara doftande ljuvliga ord
Kärlekens varma ögon väcker tillit
Skalet längtar efter att bli genomskådat
är så trött på att vara skal
Långsamt smälter det frusna...
Berör mig och ger hopp!
Tack ia!
2006-04-04

  tobbä
Åh!!! En helt underbar liten dikt med en helt underbar titel!
2006-03-30

  Fredrik Stillesjö
Wow, dessa få rader väcker sådana associationer! Vad kommer därefter, eruptioner? Fantastiskt! MVH/FS
2006-03-30

    Cajsa
Bra skrivet!
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP