Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under packad jord vilar skalet av en man men själen går fri


\"som så många men ändå dock inte en i mängden\"


gravens svarta jord
passade inte vandrarens själ
det packade mörkret formade sig
som en alltför trång kostym att bära

så han förkastade sitt skal
lämnade sin grav

och formade sin själ till en annorlunda mening

\"som så många
men ändå dock inte en i mängden\"

som en virvelvind snurrande studsade tanken
nafsade bland människorna på torget
för att ibland

stanna lite längre hos någon

man kunde se hur unga och gamla pannor rynkas i rena
småförtvivlade desperata tänkarpositioner
eller var det måhända

överraskande glädje som spirade

herr larsson och fröken mörk rös till där de satt
hand i hand på en bänk målad av rimfrost

\"som så många
men ändå dock inte en i mängden\"

har tanken
landat hos dig nu




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-13 09:03



Bookmark and Share


  ia VIP
fullkomlig!!!
strålande och trollbindande
Saker som man funderar på, snurrar runt i tankebanor.
Du är ordkonstnär ...du ÄR

gillar absolut det första

\"under packad jord
vilar skalet av en man
men själen

går fri\"

lysande!
2007-11-13

  Jojo
Härlig läsning!!
Vilken berättare du är!
2007-11-13

  Cris
Strålande..vilken vandring det utveklade sig till.
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP