Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minne från läsårets sista dag i juni


En konferensman

Här sitter vi på tidens smala näs
och har ett gängse ämneslärarmöte,
där hjärnorna frotteras, stötes, blötes.
Ifrån ett fönster strömmar doft av gräs.

Nu är väl dags att sätta lite fräs,
så vi kan vila ut i sommar'ns sköte.
Vad är den stora frågan, mötesnöten?
Jag nickar till - en trötthetens fadäs.

Ett läromedel - nytt - som presenteras,
är tänkt att vara fräscht och intressant.
Visst är det fint att möten varieras.

Jag sitter själv och kvider på min kant.
Nu hoppas jag att kulmen snart passerats,
ty jag vill vara någonannanstans.




Bunden vers (Sonett) av Algotezza VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2014-07-21 10:29



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
En text att känna igen sig i!
2014-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP