Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tribute nirvana


Våldta Mig!

Om världen var underbar och ofelbar
Skulle inte du finnas i den

VÅLDTA MIG
Du utnyttjade mig till gränsen
Du sa du ville
Jag sa jag ville

VÅLDTA MIG
Jag är bara ett smörgsbord, ta din bit

Ta din bit av kakan
Släng tillbaks den
Berätta för kakan:
\"Du smakade skit\"

Ha sex med mig
Tvinga mig

Nu när min blyghet är borta
Kom igen
Min pappa vet

VÅLDTA MIG IGEN
Snälla

Kära vän du måste
VÅLDTA MIG IGEN

Snälla
Jag ber
Förnedra mig igen
Gör mig till åtlöje
Låt mig komma, å skratta åt det
Någon? Våldta honom.

Fem ord ekar
HAR DU DET SKÖNT ÄN?

inte?

VÅLDTA MIG HÅRDARE DÅ!




Fri vers av IQ
Läst 801 gånger
Publicerad 2006-03-30 13:49



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Känner igen mig, jag har också varit där i den kännslan.

Nu när min blyghet är borta
Kom igen
Min pappa vet

Fantastiska rader.

Snälla
Jag ber
Förnedra mig igen
Gör mig till åtlöje
Låt mig komma, å skratta åt det
Någon? Våldta honom.

Perfekt fångad kännsla
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ