Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva livet med sitt sanna jag

Idag öppnade jag mina ögon
jag såg det jag alltid velat
friheten att vara mig själv

jag var levande
lyckan var min aura

det alla hade sagt var fel
hade skapat min olycka

det var okej att leva
i rätt och fel

inga pilar dödade mig
jag levde i min egna värld

varje dag var min
varje år var mitt

jag bröt isen av hämningar
nu levde jag fri




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-21 20:34



Bookmark and Share


  Nasrin
pendla mellan kärlek och distans är det bästa upplevelse för att kunna vara sig själv och just frihet känsla som du beskriver. Väldigt fint skrivet.
2014-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Christine94