Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevande blommor

En gång var vi blommor, vissa är det fortfarande men inte alla

Dom som en gång var blommor, vissnade 

Dom allra vackraste dog och lämnade världen bakom sig,

dom lämnade allting bakom sig för att börja om på nytt

på en annan plats

Det var inget val, det var en oväntad händelse

Djupa spår satt den på dom

överlevande




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nollfasader
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-22 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nollfasader