Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi skåningar rasister?

Hur kommer det sig att främlingsfientliga partier har så stort stöd i Skåne? Vi är ju Sveriges port mot kontinenten..

Varför tycks Europas länders södra regioners folk vara mer höger orienterade?

Är det tecken på utvecklingsfientlighet, bördiga jordar eller blott antipati mot huvudstädernas sättande av den politiska dagordningen och riktningen?

Är vi helt enkelt bara nöjda med oss själva?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bengt VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-23 07:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rädda människor finns lite överallt. men ja det är lite knepigt att så många tycks vara så väldigt rädda just i Skåne.
Bra text som väcker funderingar.
2014-07-23

  Lehva VIP
Ett intressant resonemang. Har tyvärr mött många främlingsfientliga norrlänningar också.
Bra skrivet.
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP