Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart är jag död

Den död som varit en tanke
blev verklig

Cancern åt mig
Snart var jag bara tanken

Evigheten fanns inte
Livet försvann

En fågel sjöng i vacker klang
Det var adjö

Om en månad
Var jag död

Kärlek var min enda stjärna
I en öken av det svarta

Jag kysser nu dig värld
Det jag fått se känns ändå mödan värd




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-23 17:24



Bookmark and Share


    bornblue
fint diktat!
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Christine94