Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök stå kvar

döden häri
sommarnatten febrig ljum av
eldsdag sorglig
ljum

du och vi och jag
här en stund
barnen tar vår plats
sen

stå ut och kvar,
varje stund så bra det går
går knappt, det
gör så ont




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-24 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson