Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte som alla andra...

  

 Jag är inte som alla andra

Har jag aldrig känt mig som

Och med det har jag alltid känt ett utanförskap

 

Annorlunda som sticker ut i mängden

To mutch i vissas ögon

Jag känner mer en andra

Jag tänker mer en andra

Jag bryr mig mer en de flesta

 

Och jag gråter så mycket mer en de flesta

Inget går förbi mig obemärkt

 

Jag är inte som alla i mängden

Jag står där mitt på ängen full av blåklint blomster

och mitt i står jag lysande röd

Vacker som kärleken och färggrann som livet 

Men så giftig så man inte kan ta med den hem

Fridlyst

Kvar står jag ...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-01 17:56



Bookmark and Share


  Thx
Den träffade verkligen...
2014-12-06

  Peter Stjerngrim VIP
Tycker det är alldeles innerligt bra
att du inte är som andra!

- Det är tillräckligt många som redan är det ...
2014-12-03

  Connie
Stark igenkännande! Grymt bra!
2014-12-03

  Lars Hedlin
Bra i känsla och utförande berör inom..Igenkännande i känslan..kram
2014-12-02

  Ronny Berk
en rubrik som sticker ut, som drar till sig intresset; ja - den texten är läsvärd, helt klart tänkvärd !
2014-12-01

  Ronny Berk
en rubrik som sticker ut, som drar till sig intresset; ja - den texten är läsvärd, helt klart tänkvärd !
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman