Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svårare än så behöver det inte vara


När livet balanserar på en skör tråd



Livet är en skör tråd

balanserar det oviktiga med silkesvantar
medans det viktiga passerar nästan obemärkt förbi

vill inte se verkligheten

När döden är nära får man perspektiv på tillvaron
stannar upp och tänker efter

svårare än så behöver det inte vara

än att se den klarblåa himlen
känna vinden i håret

dyka ner i sjön en varm sommardag

Stanna upp och se livet
som det är

Vackert och helt enastående trots allt


Helena 2014-07-26




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 444 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-07-26 02:07



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Trots allt.....!!!!!du skriver så bra.
2014-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker både tankar och känslor!
2014-08-28

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...trots allt så är livet gott...mycket bra skrivet...
2014-07-26

  anits VIP
Fint skrivet, en text som väcker många tankar.
2014-07-26

  Rise Little One
En fin text som väcker olika tankar om livet.
2014-07-26

  bumerang
Får mig att tänka på hur vi prioriterar.
Hur skönt att bara låta det viktiga
"Passera förbi".
Ibland är det skönt att blunda.
Fin komposition att meditera över.

2014-07-26

  stig wikman
Sant , Helena .
Så är det .

Fint skrivet av dig .

Gör att jag kramar
och applåderar dig .
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW