Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvål och vatten

skrubba
skrubba
tills ingenting
finns kvar
skrubba huden blodig och
köttet trasigt
skrubba tills benen
lyser vita mot
dina sargade hudslamsor

skrubba dig ren




Fri vers (Fri form) av Fjäderlös
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-26 22:55



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så sorgligt och smärtsamt!
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderlös
Fjäderlös