Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi

Jag målar upp världar
Jag skådar händelser

I mitt huvud händer det
Det är min lycka i tysthet

Ingen har nyckeln
Det är min hemlighet

I vaket tillstånd
Då skapas det

När allt annat inte känns
Verkligheten saknar stimulans

Då flyr jag in i skogar
Min värld där ljuvheten blommar




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-27 12:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ditt inre, är Ditt.
underbart, och fint.
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Christine94