Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kristallkula

i främmande land bespottad
längst ner på stegen
en främmande man
ett barn aborterades med strumpsticka
hon bar på blödarsjukan
senare stod hans familj på tröskeln de kom in
hon lämnades utanför i främmande land
efterlämnade ett silverarmband med fjärilar i blå emalj
en kristallkula




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-27 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP