Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom


Kom
här finns det hallon
söta när de pressas
med tungan mot gommen

kom
här finns det vatten
svalkande salt
när solsvedda axlar
sänks ned

kom
håll mig i din famn
som doftar
av nytvättad bomullsskjorta

kom
här finns en båt
vi sätter segel
och seglar i sommaren....





Fri vers av björk VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-07-28 00:05



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Underbara rader!
2018-06-18

  bittemi VIP
Skön!
2014-09-16

  LinneaH
Jättemysig och vacker dikt!
2014-08-03

    ej medlem längre
Ah denna sommaren, ljuvlig..
2014-08-03

  Lars Thorelli VIP
Sommarlängtan
2014-08-01

  Linda CH VIP
Sommarskön!
2014-07-28

  upsidejsi
Underbar
2014-07-28

  Per "Läsaren" Sörqvist
ljuv
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

björk
björk VIP