Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig


Jag ser dig när du ligger där vid min säng
liten och nätt
det känns så lätt
för evigt är du min och jag är din
du står för respekt och kärlek i mitt liv
likt en ängel flög du rakt in i min själ
tog mig under dina vingar och hjälpte mig fram
jag var tom och innehållslös vid vårt möte
du lyfte mig upp likt ett litet barn i din famn
jag klev på din båt och vi for till kärlekens hamn
du räddade mig från dödens grepp
när jag vandrade ensam genom Saharas varma öken
jag var utmattad men genom din kraft så lyfte du mig upp
förenade tillsammans gav du mig ditt sista vatten
sedan gick vi vidare i en upplyst stjärnfylld vacker himmel




Fri vers av Sokrates
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-28 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates