Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moder jord

död och förödelse
smärta av terror
moder jords lidande
krossas till atomer av människors dumheter
dagar av krig förgör vackra barn och familjer
dagar av hat leder manipulerande att använda vapen
att döda har nu blivit en vardag
var finns hoppet och tron vi en gång ägde
var finns friheten alla är värda
älska istället för att hata
vad krävs
jag kvävs
av att se oskyldiga massakreras varje dag
det finns vampyrer som är hungriga på blod och död
och som förvandlar vår vackra jord blodigt röd




Fri vers av Sokrates
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-28 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates