Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattuggla

om dagen härskar
glädjen
över sorgen
kärleken
över hatet
och
hoppet
över hopplösheten
men om natten
...
behöver jag dig




Fri vers (Fri form) av Fjäderlös
Läst 275 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-07-29 00:00



Bookmark and Share


  Lärling
Igenkännande! Fint!
2014-08-03

  gunnnar nylund VIP
Snyggt... att fånga känslosamheten
med så få rader.... gör mig nästan
avundsjuk... skriv vidare...Applåd!

2014-08-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om sårbarhet och själva livet.
2014-07-29

    ej medlem längre
Väldigt fint skrivet!
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderlös
Fjäderlös