Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 mil till ditt hjärta

Kärleken bär mig
denna heta passion
Några mil och en meter
för en vacker person

Ett sagoslut som spelas
när tankarna vandrar
En man och en kvinna
ja, du i mina armar

Var stad i vårt rike
som blinkar förbi
Blir alla statister
i denna symfoni

En resa till en framtid
med den lycka jag sökt
Romantiskt spontant
detta oväntade besök

Knackar på och väntar
en evighet av tid
Har längtat efter dig
hela vägen hit

När dörren väl öppnas
blir hela världen kall
Mannen bredvid dig
håller din hand...






Bunden vers (Rim) av RandomLines
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-29 03:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandomLines
RandomLines