Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den äkta kärleken som slagit rot i ditt hjärta ...


Kärlek en drake i vinden

Kärleken är som en drake i vinden
Om den saknar förankring flyger den sin kos




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 790 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-30 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant, så sant! Håller nog i min kärlek lite extra idag...
2009-08-18

  Cris
Det var enkelt och fint beskrivet. Ja då flyger den sin kos... kanske till
Kos:-)
2006-03-31

  prinscess VIP
den här var bra...
så är det ju...
värd en klar femma
2006-03-31

  Bodil Sandberg VIP
Snyggt min vän...visst är det så...
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX