Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bli mogen och sann!


Svaren finns i ryggsäckens lönnfack

Det finns inga svar
bara överraskningar

Har jag äntligen kommit så långt att jag vet
vem jag är
och vad jag behöver för att må bra?

Har jag erkänt och mött min skuggsida?

Vet jag vad jag projicerar på andra?

Kan jag ta ansvar för mina val?

*

Om så är fallet så skulle jag vilja möta en man
som också kan svara JA på ovanstående.

En man som börjat tömma gammal skåpmat
och slutat bära med sig uttjänt föda.
*
Vår grund skulle vara
FRIHET, JÄMLIKHET och BRODERSKAP
ord som har en djup innebörd av KÄRLEK.

Det handlar om
TILLIT, HJÄLPSAMHET och VÄNSKAP.

Eller är det så att helt plötsligt
så blottas en ny skuggsida
som jag aldrig sett och känt och det visar sig
att ryggsäcken hade gömda fickor
som jag fortfarande bär på.

Jag kapitulerar och inser
att jag inte kan styra och kontrollera.
Livet får överraska mig.

Det finns många frågor men svaren
ligger gömda i ryggsäckens lönnfack.

Om att ÄLSKA villkorslöst!

Kan jag....kan du?







Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-29 15:30



Bookmark and Share


  Ergo Summa
HERREGUD med brist på bättre ordval...Bästa jag läst på länge! Det här fick mig att gråta, rysa och känna känslan av en mor och levnadskamrat på en och samma gång...Jag känner så igen mig! Jag tänker också så om projektion och att krama sin skugga...och som någon vis person sa om äkta visdom...
Den ovisa tror att han vet allt
medan den visa vet allt han inget vet något om...(nåt sånt)

2014-08-13

  Lars Hedlin
Orden innehåller insikter!
2014-08-04

    ej medlem längre
Det här var kloka och fina ord! :)
2014-07-31

  själensfrihet
Bra
2014-07-30

  själensfrihet
Bra skrivet och bra frågor.
2014-07-30

  Lehva VIP
Det finns såna människor. .som har det du söker... Dom är ovanliga. Och fridlysta... Alltså olagliga att plocka...
Skojar bara, vännen min:-).
Håll ögonen öppna och lev livet i lugn och ro. Då dyker han nog upp.
Jag har haft tur till slut...men gått på grund många gånger:-)
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP