Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är


Inte sättet du ler på,
men hur du
öppnar ditt ansikte

inte vad du säjer
utan rösten
som värmer orden

det är dina händer,
hur dom spelar
och hittar mina toner

det är inte dina ögon
hur dom ser ut,
det är hur dom ser in


Det är hur du plockar
allt det vissna

blottlägger det som blommar

och vattnar det sen


















Fri vers av bittemi VIP
Läst 857 gånger och applåderad av 37 personer
Utvald text
Publicerad 2014-07-29 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert
jag skulle nog valt att avsluta och sedan vattnar
samt haft öppnar på andra raden istället för tredje
men det är ju bara lite personligt tänkande från mig
2014-09-15

  Oscar E Quinn
Ända till, mina toner ;)
2014-09-14

  Oscar E Quinn
Älskar hur dikten börjar..
2014-09-14

  Maja Starchild
åh den var riktigt fin, det värmer i mig att läsa den :D
2014-09-13

  LindaBirgitta
Mycket vacker.
2014-09-12

    Phantasos
bravo!
2014-09-12

    Shush
mycket fin och kärleksfull:)
2014-09-12

  Engel
In och ut.
Skillnaden är universum.
2014-09-12

  Bibbi VIP
Grattis till "UTVALDA TEXTER"!
2014-09-11

  Anya VIP
Grattis till placering och en mycket fin text. Tycker särskilt om hur "du öppnar ditt ansikte".
2014-09-11

  Åsa Njunjes
Så fint den pirrade i magen.
2014-08-09

  Lars Hedlin
Underbart skriftat!
2014-08-04

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-08-02

  ResenärGenomLivet VIP
Såå ljuvlig poesi...bokmärker...
2014-08-01

  Linda CH VIP
Oj! Vilken vacker poesi!
2014-07-30

  KattenKin VIP
Så underbart!
2014-07-30

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå!
2014-07-30

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text.
Känner värmen när jag läser.
2014-07-29

  Lehva VIP
En absolut helt underbar text! Helt fantastiskt. En av de finaste kärleksdikterna jag har läst:-). Nånsin...
2014-07-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar dikt i kärlek och att se "bakom".
2014-07-29

  Per "Läsaren" Sörqvist
så fint!
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP