Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fanns jag levde

Hinnan
Den är där

Mellan mig och mig


Jag slår på mig själv
alltid

när jag sårar



Stäng av

Apans tjatter



Om det värsta får ord
Kanske

Kanske det andra....

Kanske det går

"Vad vill du ?" Sa han

" jag vill bara att du vågar titta
På mig. snälla bara se mig"

Du som sett mig växa upp



Jag vill Känna jord
Jag vill höra mina ord


Jag sa " jag drunknar"
Du svarade " undrar hur vädret blir morgon?"
och tog en tugga av mazarinen

Och jag svarade inte



Vi som lever nu

Ser du hur vi slösar

allt Som passerar



Så mycket jag skulle frågat mamma.
Sä mycket av mig




Ser du hur vi slösar

vattnen och fälten

Eldarna

Solen

Tårarna


Hör du hur de försvinner


Ser du

Ansiktena som var

Som kommit

Något av dig bär de

Både de döda och de levande






Vi som lever nu

Skymtar

Anar


Allt som passerar





























Fri vers av bittemi VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-04-01 21:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Snyggt skrivet om en dialog som inte verkar fungera. Precis som det kan vara.
2024-04-09

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text att läsa och begrunda.
2024-04-03

  KYREUS of Sweden
Gripande som en lätt
"influensa",
sagt av respekt.
2024-04-01
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP