Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt bästa jag

En del av mig
finns mellan raderna

om du såg mig där

om du märkte
i mellanrummen


Om du upptäckte

gliporna



om du såg


Mellan raderna

du skulle hitta det bästa av mig där










Fri vers av bittemi VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-05 15:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...man får sig en funderare...
2019-08-17

  Lars Hedlin
Starkt och bra framfört!
2019-08-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt skriftat! Allt är inte synligt. Man får leta för att finna det bästa.
2019-08-05
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP