Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sträcker fram sin hand

Det fanns ett då

när nöden inte nådde fram

nu sitter den i alla hörn
och sträcker fram sin hand

Den vädjar ropar huttrar
under filtar hukar den

Framför portar
Mellan varuhus

I min mage


Det fanns ett då
med steg som inte tvekade

ett bomullslindat liv



Det finns ett nu










































Fri vers av bittemi VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-27 17:12



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Djupa och tänkvärda tankar ~
som världen förändras
så förändras vi…

Mycket fint tecknat!
2024-04-22

  Anya VIP
Men så fin. Tycker om språket. Så träffande skrivet. Tack!
2024-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra och tankeväckande.
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP