Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surt regn

 

vi är det som är rent

ni det som är smutsigt

förorenade av surt regn

från krigshärden

inom er själva




Fri vers av Undine
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-29 16:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine