Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roten ur ett-Haiku


Måste sluta upp
med att prata med mig själv
 - sa jag till mig själv




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-03-30 21:24



Bookmark and Share


  Cris
He he!
Men det är ju nyttigt ju...!
2006-03-31

  Oskar...
Haha, jadu.. Men jag tycker i alla fall att jag själv ger dom bästa svaren. Snygg tankegång!
2006-03-31

  rebecca d
speciellt fyndigt med titeln
2006-03-30

  rebecca d
roligt!!
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet