Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färden

Jag betraktar det utanför
Under hela min färd berättas historier

Blomman som växer upp
Räven som raskar på lugnt

Mina ögon är fästa
Vid allt litet och stort

Nu äntligen finner jag ro
Färden ger mig mod

Jag slutar min färd
Hopplösheten bara rann iväg

Glad travar jag på
Tills solen försvinnerbort




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-30 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94