Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerat från Vishetslitteraturen


Sofia är hennes namn

 

Hon stod i hörnet

mitt emellan allt

vad livet rymmer

 

Hon ropade med kropp och blod

ord sprungna ur väl kända brunnar

och från hemliga skrymslen och vrår

om förlorade mynt, deg som jäser 

och levande vatten

 

Med utsträckta armar

inbjöd hon oss alla

"Kom, ät mitt bröd

Jag har blandat vinet

och dukat bordet."

 

 

I spåren av hennes steg

sprang barn

bland liljor och sparvar

 

 

Sofia är hennes namn

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 297 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-30 20:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert beskrivet!
2014-08-18

    ej medlem längre
Fina bilder i dina ord.
2014-07-31

  louisegirl
Så fint skaldat!
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling