Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten

Nattens melodi susade förbi
Träden skymmer en
Ljus himmel som blir till mörker

Skuggor lever, löven prasslar
Jag känner rädslan krypa inuti
Min fruktan är att inte se

Jag vet inte allt
Jag behöver leva i svart
Natten är tiden då det händer

En natt är skrämmande
Den är främmande
Natten är kolsvart




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-30 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94