Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännens fråga


Hur mår du

Kan jag hjälpa dig

Kan jag underlätta ditt lidande




Prosa (Fabel/Saga) av Carl Mikael Fäldt
Läst 203 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-31 01:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
bara en stilistisk kommentar - jag skulle ha tyckt om tre Hur i stället för ett enda följt av två Kan. Tonfallet kanske vore ett annat om varje fråga i texten följdes av frågetecken? Någonstans ska man börja, förslagen i texten triggar tankar - ett gott kriterium för läsvärdhet..
2014-08-01

  Gabrielle Laurèntzen
Fina rader fyllda av omtanke
2014-08-01

  Fem hjärtan VIP
Så frågar en riktig vän..empatiskt.
2014-08-01

  Lena Själsöga Keijser
medvarandeskönhet
2014-07-31

  Peter Stjerngrim VIP
Inte mycket till vän ...
En vän skulle fråga
för att ta reda på vad
som ligger till grund för lidandet
och vad den som lider behöver
för att minska lidandet ...
Kanske låter det som semantik
men det är det inte för mig ...
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt